Skip to content Skip to footer
Események betöltése

« All Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Méltatás

2020.01.08.. 10:00 - 19:00

Vitályos Eszter Facebook-bejegyzése:

A Bács-Kiskun megyei Katona József Könyvtárba látogattunk. A könyvtár hosszú évekre visszatekintő hagyományokkal rendelkezik, mind az olvasásnépszerűsítő, mind a tanulást támogató programok megvalósítása terén.

A Katona József Könyvtár célja, hogy szolgáltatásaival, az élethosszig tartó tanulás támogatásával, a közösségi együttlét lehetőségének biztosításával a társadalom széles körét tudja megszólítani.
Társadalmi szerepvállalásával hozzájárul az emberek tájékozottságához, környezettudatos, egészséges, harmonikus életviteléhez, boldogulásához.
A gyerekek olvasáskultúrájának fejlesztése és a fiatalok tudásalapú kompetenciafejlesztése mellett a sajátos nevelési igényű gyermekek képességszintjének növelésére is nagy figyelmet fordítanak.
Az EFOP-ból megvalósuló projektek bemutatása mellett Ramháb Mària igazgató asszonnyal is egyeztettünk a jövőbeni tervekről és lehetőségekről. Igazgató Asszony 30 éve vezeti lelkiismeretesen, magas szakmai minőségben Kecskemét város, és Bács-Kiskun Megye Katona József Könyvtárát.
Köszönöm, hogy otthont adott a mai tárgyalásoknak a csodálatos Katona József Könyvtárban és Eperjesi Tamásnak, hogy megszervezte a napot!
#Magyarország #Kecskemét #könyvtár #EMMI #HajráMagyarország Emberi Erőforrások Minisztériuma”

Bővebben

Részletek

Dátum:
2020.01.08.
Időpont:
10:00 - 19:00
Esemény kategória:

Helyszín

Katona József Könyvtár
Kecskemét, Piaristák tere 8. Magyarország + Google Térkép
Megszakítás