Skip to content Skip to footer
Események betöltése

« All Események

  • Ez az esemény elmúlt.

25 év 25 kérdés nyereményjáték

2021.09.03.. 10:00 - 19:00

A Katona József Könyvtár épületének 25 éves évfordulója alkalmából 25 év 25 kérdés címmel Facebook-játékot hirdetünk. Heti rendszerességgel november 8-ig 25, a könyvtárunkkal kapcsolatos kérdést teszünk fel, melyekre hozzászólás formájában várjuk a megoldásokat. Minden kérdésre a következő feladvány kikerüléséig lehet válaszolni (a pontos határidőt minden posztban megjelöljük), mely helyes válaszokért 25-ször van esélyük megnyerni a könyvtár egy-egy kis ajándékcsomagját. Sőt, ha akár csak egy napon is velünk tartanak, megnyerhetik a játék fődíját, egy 1 évre szóló ingyenes könyvtári tagságot és egy A/3-as bekötött könyvtári ajándékcsomagot, amely nyeremények tetszés szerint átruházhatók.
Tájékoztatjuk kedves követőinket, hogy a játékban való részvétel feltétele a Katona József Könyvtár Facebook-oldalának követése és tetszikelése, ellenkező esetben nem tudjuk elfogadni a hozzászólásban érkezett válaszaikat. A helyes megfejtéseket, valamint a nyertesek nevét mindig a soron következő kérdéssel együtt tesszük majd közzé.

A szeptember 3-án kikerülő negyedik feladványunk megfejtése Utazók a könyvtárban, „Nem középiskolás fokon…”, Kutatók, alkotók a könyvtárban volt, de a Katona József Napok választ is elfogadtuk. A helyesen válaszolók közül a szerencse Garas Edinanak kedvezett, akinek ezúton gratulálunk. Kérjük, privát üzenet formájában vegye fel velünk a kapcsolatot a nyeremény átadásának részleteiről!

Ötödik kérdésünkre adott válaszaikat szeptember 8. (szerda) 10 óráig tudjuk fogadni.

Bővebben

Részletek

Dátum:
2021.09.03.
Időpont:
10:00 - 19:00
Esemény kategória:

Helyszín

Katona József Könyvtár
Kecskemét, Piaristák tere 8. Magyarország + Google Térkép
Megszakítás